Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

Nu of nooit (Paperback)

7 regels waarmee je alles kunt bereiken wat je wilt

Kristel Groenenboom | Nederlands | 176 pagina's
Kies je product:
19,50

Op voorraad

Binnen één werkdag in huis

Veilig betalen met:

Toen Kristel op 23-jarige leeftijd het containerbedrijf van haar vader wilde overnemen, verklaarde iedereen haar voor gek. Inmiddels is ze bekend als de containerqueen van Nederland. Haar motto: twijfelen is goed, maar proberen is beter.

Heb je het gevoel dat je niet goed genoeg bent en dat de hele wereld tegen je is? Trek je niets aan van wat anderen van jou vinden en doe alles wat je kunt om je droom te verwezenlijken. Geef nooit op. Laat je overtuigen door Kristel, die in dit boek beschrijft hoe ze zelf de ene na de andere tegenslag overwint. In haar ontdekkingstocht naar haar eigen grenzen leert ze lassen, geeft ze advies aan een minister en leert ze in Italië hoe je betere lasagne kunt maken dan je schoonmoeder.

Denk groot en ga ervoor. Het is nu of nooit.

Kristel Groenenboom is ondernemer en eigenaar van het gelijknamige internationale containerbedrijf. Ze werd bekend met haar boek Mag ik meneer Kristel even spreken? Ze werd uitgeroepen tot meest veelbelovende zakenvrouw en internationaal onderneemster van het jaar. Ze stond op lijstjes van succesvolle ondernemers van onder meer Sprout, het Financieele Dagblad en The Next Women. Ze is columnist en spreker.

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Kristel Groenenboom
  • UitgeverijHaystack, Uitgeverij
  • ImprintHaystack, Uitgeverij

Reviews

Nu of nooit (Paperback)
Schrijf als eerste een review!