Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

Alleen in Iran (Paperback)

Kristina Paltén, Desirée Wahren Stattin | Nederlands | 320 pagina's
Kies je product:
€ 21,99

Helaas, dit boek is uitverkocht

Deze variant van het product is uitverkocht. Kies hierboven, indien van toepassing, een andere variant

Ze deed het onmogelijke: hardlopend Iran doorkruisen

Kristina Paltén is mid-dertig als haar wereld instort: haar relatie loopt stuk, ze verliest haar baan en krijgt ook nog te horen dat ze geen kinderen kan krijgen. Op dat moment besluit ze te gaan hardlopen, als uitlaatklep en als ‘medicijn’.

Hardlopen is het puzzelstukje waarmee ze haar leven weer bij elkaar krijgt, maar ze wil meer. Haar nieuwe doel wordt een tocht dwars door Iran. Tijdens het lopen wil ze een brug slaan tussen het Westen en de islam, vertrouwen wekken bij de lokale bevolking en vrouwen aanzetten tot sporten. Een fysieke uitdaging – 1840 kilometer in temperaturen die variëren van het vriespunt tot 45 graden – maar ook een culturele: ze spreekt de taal niet, is afhankelijk van de mensen die ze ontmoet en ze loopt letterlijk tegen de beperkingen van het Iraanse regime op. Maar de Iraniërs delen hun huis en eten graag.

Dit heftige, mooie en inspirerende reisverslag voert je mee langs ontmoetingen tussen een Westerse sporter en mensen die hun huis en hart openen voor het onbekende.

Over Alleen in Iran

Dit boek is een boeiend verslag van Kristina’s ontmoetingen met de Iraniërs die hun huizen en hart openen voor het onbekende dat Kristina met zich meebrengt – Mijn Geheim

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Kristina Paltén, Desirée Wahren Stattin
  • Vertaler(s)Tineke Jorissen-Wedzinga, Sophie Kuiper
  • UitgeverijHarperCollins Holland
  • ImprintHarperCollins

Reviews

Alleen in Iran (Paperback)
Schrijf als eerste een review!