Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

BELL Natural Dog Training (Paperback)

Leer je hond begrijpen!

L. Loeve | Nederlands | 114 pagina's
19,50

Op voorraad

Binnen één werkdag in huis

Veilig betalen met:

Een hond leeft en denkt in beelden, niet in woorden. Hij is een meester in non-verbale communicatie. Met een grote variëteit aan houdingen, blikken en bewegingen kan hij soortgenoten duidelijk maken wat hij wil. Een hond zal instinctief proberen om ook ons via lichaamstaal te begrijpen. Maar ja, de mens is niet echt een soortgenoot en communiceert bovendien op een heel andere manier.

Geen wonder dat hond en baas elkaar niet altijd begrijpen!

Dit boek van Laura Loeve biedt daarvoor de oplossing. Laura heeft zeer ruime ervaring met het begeleiden van bazen en hun hond. Op haar hondenschool heeft ze met groot succes met de Body Expression Learning Language® (BELL) gewerkt.

Zij heeft deze non-verbale manier om te communiceren met honden zelf ontwikkeld. Het boek bevat ruim 160 foto’s en is daarmee een uitstekend kijk-, lees- en leerboek voor ieder die meer wil weten over zijn hond en hem beter wil begrijpen. Naast de signalen die honden elkaar onderling geven, komen de lichaamstaal en non-verbale communicatie van mensen aan bod. Ook wordt toegelicht waarom sommige baas-hondcombinaties, ondanks alle goede wil, gedoemd zijn te mislukken.

Alle basiscommando’s en een aantal algemene gebaren worden in dit boek besproken. Ze zijn voorzien van praktische oefeningen. Door het gebruik van foto’s zijn ze bovendien gemakkelijk zelf te leren.

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)L. Loeve
  • UitgeverijVrije Uitgevers, De
  • ImprintGigaBoek

Reviews

BELL Natural Dog Training (Paperback)
Schrijf als eerste een review!