Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

Hoe dokters beter kunnen worden (E-book)

Met meer rust in je hoofd en focus op de patiënt

Laurens Baas | Nederlands | 193 pagina's
12,90

Direct beschikbaar

Bestel nu en begin gelijk met lezen (24/7)

Veilig betalen met:

Hoe dokters beter kunnen worden is een praktisch boek over alle dingen die ze je niet vertellen als je medicijnen studeert (maar die je wel nodig hebt). Hoe verminder je werkdruk? Hoe gebruik je verbindend communiceren? Wat is echt goed luisteren? Hoe verhoud je je tot de organisatie van het ziekenhuis?

Dit boek is een mentale gereedschapskist voor artsen die hun persoonlijke effectiviteit willen verhogen en meer voldoening willen halen uit hun werk in de complexe organisatie van het ziekenhuis. Meer rust in het hoofd en focus op de patiënt.

Auteur Laurens Baas begeleidt medisch specialisten die beter willen worden in samenwerken. Hij is mediator en coach en heeft als bedrijfskundige en financieel expert ruime ervaring in de ziekenhuiswereld.

Marcel Levi (CEO University College London Hospitals en oud-bestuursvoorzitter AMC) in Medisch Contact: 'Een toegankelijk en waardevol boek dat een rijke schat aan informatie en food for thought levert aan de praktiserende medicus en wellicht ook anderen actief in de gezondheidszorg. Uiterst bruikbaar.'

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Laurens Baas
  • UitgeverijVrije Uitgevers, De
  • ImprintBigBusinessPublishers

Reviews

Hoe dokters beter kunnen worden (E-book)
Schrijf als eerste een review!