Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

De honderdjarige vriendschap (E-book)

Laurent Peleman | Nederlands | 52 pagina's
€ 4,99

Helaas, dit boek is uitverkocht

Deze variant van het product is uitverkocht. Kies hierboven, indien van toepassing, een andere variant

Pe woont in een vergeten dorp waar vrienden maken niet zo moeilijk is, maar het resultaat ervan telkens weer tegenvalt, vooral omdat Pe een aparte kijk op de wereld heeft. Wanneer Pe Farida (Fa) ontmoet, is hij ervan overtuigd dat zij een vriendin voor het leven zal worden. Hun gemeenschappelijke interesse in reizen zou hiervoor garant moeten staan, denkt hij. Fa gaat niet in op zijn uitnodigingen om samen de wereld te verkennen. Wel stuurt zij een bericht dat zij FB-vriendin wil worden. Pe, die de afkorting FB niet begrijpt, begint aan zijn duizend bedrijven waarin hij Fa's kwaliteiten verheerlijkt en tegelijk een portret schetst van de mensen in zijn omgeving. Wanneer Fa's vader sterft en Pe haar een ontroerend bericht stuurt, nodigt zij hem uit om samen naar Italië te gaan. De vliegangst van Pe gooit roet in het eten. Hij verliest de pedalen en met een fictieve Fa trekt hij alsnog op avontuur door Calabrië. Bij zijn terugkeer heeft voor Fa het noodlot toegeslagen. Dan blijkt Pe net iets meer te betekenen dan een doordeweekse FB-vriend.

De Honderdjarige Vriendschap is een boek waarin echte vriendschap triomfeert in de prachtige natuur als setting. Dit absurde, humoristische verhaal dat lichtjes gesopt is in cynische inkt, zal u voortaan anders doen kijken naar uw omgeving en naar de mensen die dicht bij u staan. U bent gewaarschuwd!

Over de schrijver

Laurent Peleman (1955) is licentiaat wetenschappen chemie en heeft een passie voor avontuurlijk reizen. Hij waagt zich ook geregeld aan het schrijven. Voor Het Nieuwsblad schreef hij eerder de dagboekfragmenten over Inge en zijn dochter Lien bij hun deelname aan het tv-programma Peking Express. De Honderdjarige Vriendschap is zijn debuut.

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Laurent Peleman
  • UitgeverijBeefcake Publishing

Reviews

De honderdjarige vriendschap (E-book)
Schrijf als eerste een review!