Luisteren naar je innerlijke stem (Paperback)

Lee Coit
€ 12,50
Direct leverbaar
Laagste prijs op de nieuwste boekenBinnen 14 dagen gratis retournerenOp werkdagen voor 21.00 besteld, volgende werkdag in huis (NL)
Luisteren naar je innerlijke stem
je bewust worden van je innerlijke gids

We hebben allemaal een innerlijke stem, een gids die ons bijstaat en leidt. Een stem die een bron is van waarheid en antwoord kan geven op onze vragen – de antwoorden liggen in ons. Als we ons bewust worden van onze innerlijke stem en ernaar luisteren, kan dat een grote rust en innerlijke tevredenheid geven. Lee Coit beschrijft manieren om die innerlijke stem te vinden. Hij laat zien dat die gids dichtbij is, als onze eigen gedachten. We leren hoe we naar die stem moeten luisteren en hoe deze leiding kan geven aan ons leven en ons kan helpen bij het nemen van beslissingen. Door te luisteren naar onze innerlijke stem zullen we onze rust en evenwicht weer vinden.

Luisteren naar onze innerlijke stem kan altijd en overal

Lee Coit had een goedlopend reclamebureau. Hij verkocht zijn bedrijf en begon zijn spirituele zoektocht naar de goddelijke bron. Deze reis nam meer dan 20 jaar in beslag en daarvoor trok hij de hele wereld over. Via zijn eigen ervaringen laat hij de lezer zien hoe je op een andere manier kunt voelen en leven.

www.leecoit.com

Luisteren naar je innerlijke stem (Paperback) Auteur Lee Coit
Meer informatie
Meer informatie
Auteur Lee Coit
Pagina's 126
Druk 9
Imprint AnkhHermes, Uitgeverij
Uitvoering Paperback
Publisher name VBK Media
ISBN 9789020204865
Verschijningsdatum 7 mei 2011
Dit vinden anderen van het boek
Jouw waardering
Andere boeken uit deze serie

Bestellen