Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis
isbn-9789045200828_front_cover
1 / 1

Silva serie - Zwijgend graf (E-book)

Leighton Gage | Nederlands | 268 pagina's
9,99

Direct beschikbaar

Bestel nu en begin gelijk met lezen (24/7)

Veilig betalen met:

Zwijgend graf is, na Kwaad bloed, de tweede Silva-thriller van Leighton Gage die bij Karakter Uitgevers verschijnt. Van het duizelingwekkende debuut Kwaad bloed werden sinds verschijnen in juni 2011 maar liefst 10.000 exemplaren verkocht.

In Zwijgend graf, het indrukwekkende, op zichzelf te lezen tweede deel in de Silva-serie, wordt Mario Silva, hoofdinspecteur bij de federale politie van Brazilië, naar de bossen aan de rand van São Paulo gestuurd, waar een massagraf is gevonden met daarin dertig lijken, onder wie vierentwintig kinderen. Als een forensisch onderzoeksteam ontdekt dat ze allemaal een orgaan missen, vreest Silva's baas, het hoofd van de federale politie, dat geruchten dat een satanische cultus erachter zou zitten, invloed zullen hebben op de toeristische industrie van het land. Aan Silva de taak om de zaak tot op de bodem uit te zoeken.

Wat volgt is een bizar en angstaanjagend onderzoek getekend door corruptie, illegale handel in organen en mensensmokkel, dat zich afspeelt tegen de klamme en donkere achtergrond van de grootste stad van Brazilië. Silva en zijn team moeten zich tot het uiterste inspannen om te voorkomen dat er nog meer slachtoffers vallen.

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Leighton Gage
  • Vertaler(s)Peter de Rijk
  • UitgeverijXander Uitgevers B.V.
  • ImprintKarakter Uitgevers B.V.

Reviews

Zwijgend graf (E-book)
Schrijf als eerste een review!

Andere delen uit de serie Silva serie

isbn-9789045200729_front_cover
9,99

Direct beschikbaar

Bestel nu en begin gelijk met lezen (24/7)