Intuitieve ontwikkeling (Paperback)

Linda Keen
Inkijkexemplaar
€ 17,50
Direct leverbaar
Laagste prijs op de nieuwste boekenBinnen 14 dagen gratis retournerenOp werkdagen voor 21.00 besteld, volgende werkdag in huis (NL)
Intuitieve ontwikkeling
praktisch omgaan met energieen / bewustwording van onze aura's en chakra's

Intuïtieve ontwikkeling van Linda Keen is een spirituele training in je intuïtieve begaafdheid. Leer praktisch omgaan met energieën en werk aan je bewustwording van aura’s en chakra’s. De auteur geeft verdieping in visualisatie, fantasie en transformatie, psychische grenzen, de chakra’s en intuïtief auralezen en genezen. Ook leert ze je de belangrijke praktijk van het aarden (grounding)

Iedereen heeft wel eens heldere intuïtieve momenten of misschien zelfs ‘paranormale’ ervaringen. In werkelijkheid heeft ieder mens deze capaciteiten. We dienen deze ‘gaven’ te waarderen en zuiver met ze om te gaan. Reeds als kind had Linda Keen deze heldere momenten. Jaren heeft ze deze dingen voor zich gehouden uit vrees afgewezen te worden. Uiteindelijk vond ze gelijkgestemden en bevestiging van wat voor haar levende ervaringen waren. In Intuïtieve ontwikkeling beschrijft ze de spirituele training die ze heeft genoten en geeft ze een goed beeld van wat intuïtieve vermogens betekenen in het leven van alledag. Innerlijke ontwikkeling behoort tot de mogelijkheden van ons allemaal.

Intuitieve ontwikkeling (Paperback) Auteur Linda Keen
Meer informatie
Meer informatie
Auteur Linda Keen
Pagina's 184
Druk 14
Imprint AnkhHermes, Uitgeverij
Uitvoering Paperback
Publisher name VBK Media
ISBN 9789020208139
Verschijningsdatum 13 mrt. 2019
Dit vinden anderen van het boek
Jouw waardering

Bestellen