Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis
isbn-9789462545953_front_cover
1 / 1

Richting freelancen (E-book)

op zoek naar jezelf en een freelance carriere

Linda Poort | Nederlands | 234 pagina's
€ 8,96

Helaas, dit boek is uitverkocht

Deze variant van het product is uitverkocht. Kies hierboven, indien van toepassing, een andere variant

Richting Freelancen – Op zoek naar jezelf en een freelance carrière is speciaal geschreven voor vrouwen die eraan denken te gaan freelancen, maar (nog) niet durven of niet precies weten hoe.

Ook vrouwen die net voor zichzelf begonnen zijn en vrouwen die niet zo goed weten hoe ze verder moeten in hun freelance carrière, zullen veel aan dit inspirerende handboek hebben.

In Richting Freelancen worden 14 informatieve hoofdstukken vol inspiratie afgewisseld met 14 fictieve verhalen waarin Lyra op zoek gaat naar zichzelf en een freelance carrière.

Als lezer ga je zelf ‘op reis’ langs alles wat bij freelancen komt kijken en leer je over personal branding, passie, social media, bloggen, tijdmanagement en sociale media. Ook leer je veel over jezelf.

Als je op zoek bent naar inspiratie, vele tips, nadenkertjes en/of een schop onder je kont, dan is Richting Freelancen echt iets voor jou.

Richting Freelancen is gebaseerd op de 155 beste van in totaal 537 artikelen die Linda schreef voor De Wereld van IKKI, een niet langer bestaande carrièrewebsite voor hogeropgeleiden.

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Linda Poort
  • UitgeverijMijnbestseller B.V.

Reviews

Richting freelancen (E-book)
Schrijf als eerste een review!