Ademtocht (Paperback)

Linda Wormhoudt
€ 16,50
Direct leverbaar
Lid van Thuiswinkel WaarborgGratis verzending vanaf 19,95 euro of bij reserveringenBinnen 14 dagen gratis retourneren
Ademtocht
verhalen over de dood
De dood is de man met de zeis, de rustbrenger, de insluiper, maar ook de welkome gast. De dood is alles en niets. De dood confronteert ons met wat we vrezen, wat we verwachten, dat wat we kennen, ontkennen, erkennen. De dood is deel van ons leven, of we willen of niet.

De dood als onlosmakelijk onderdeel van het leven heeft sjamaniste Linda Wormhoudt altijd al gefascineerd. Ze deed veel onderzoek naar rituelen rond de dood in verschillende culturen, omdat deze veel vertellen over mensen en het leven dat ze leiden. Ze kent zelf een aantal gezichten van de dood en weet dat hij aan ieder mens weer iets anders van zichzelf laat zien. Vaak gekleurd door cultuur of achtergrond, soms door angst, soms door hoop.
De dood trekt zich niets aan van grenzen, Linda ook niet. Haar verhalen spelen zich af tegen verschillende culturele achtergronden en in verschillende tijden. Sommige verhalen zijn persoonlijk en komen voort uit eigen ervaring; andere zijn ingefluisterd…
Coby Schilder tekende met potlood bezielde portretten van enkele hoofdpersonen. Niet van de dood zelf, want zoals u weet heeft hij vele gezichten.
Meer informatie
Meer informatie
Auteur Linda Wormhoudt
Pagina's 192
Druk 1
Imprint A3 boeken
Uitvoering Paperback
Publisher name Samenwerkende Uitgevers VOF
ISBN 9789077408681
Verschijningsdatum 10 okt. 2009
Auteur Linda Wormhoudt
Dit vinden anderen van het boek
Jouw waardering

Bestellen