Vogelgidsen en vogelboeken

Ben je geïnteresseerd in vogels? Wil je meer weten over een bepaalde vogelsoort of vogels in het algemeen? Hieronder vind je ons complete assortiment aan vogelgidsen en vogelboeken.

Tips nodig? Onze boekenexperts raden deze boeken aan:

  • In de serie Vogelboeken beschrijft elke auteur een vogelsoort en onderzoekt zijn rol in de geschiedenis in de wereld. De auteur voert gesprekken met wetenschappers en verwerkt prachtige anekdotes. Het belang van mythologie, religie en wetenschap wordt beschreven, evenals de impact van klimaatveranderingen en de invloed van de mens op het voortbestaan van de soort. Ook voedsel, paring, broedtijd, overleving, sterfte en trek komen uitgebreid aan bod. Populair zijn onder andere De raaf en De meerkoet.
  • Fraaie vogels is een uniek en prachtig vormgegeven press-out vogelboek. Het toont en beschrijft 50 verschillende vogels. Alle vogels zijn voorzien van een voorgestanste vorm waarmee de contouren van elke vogel los van de pagina naar voren komen. Als alle vogels zijn uitgedrukt, kan het open boek als een prachtig kunstwerk worden neergezet!
  • Vogel ’t uit is een heerlijk gezelschapsspel waarmee je al spelende meer over vogels te weten komt.

Bekijk hier ons complete assortiment en bestel simpel, veilig en snel!

Onze vogelgidsen en -boeken

Items 1-15 van 27

Pagina
per pagina
Oplopend sorteren

Items 1-15 van 27

Pagina
per pagina
Oplopend sorteren

Bestellen