Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

Doe mij maar diabetes (E-book)

Over uitdagingen, dromen, angst, frustratie en echte liefde

Loes Heijmans-Beek | Nederlands | 160 pagina's
Kies je product:
9,95

Direct beschikbaar

Bestel nu en begin gelijk met lezen (24/7)

Veilig betalen met:

Loes Heijmans - Beek (1983), zelfstandig ondernemer in de trouwbranche, kreeg op 28 januari 2004 een diagnose die haar leven veranderde: diabetes type 1. Haar onbezorgde studentenleven veranderde in één klap naar een zo gestructureerd mogelijk leven met prikken, spuiten en koolhydraten tellen.

Nu, elf jaar later is er veel veranderd. De spuit maakte plaats voor de pomp, het prikken maakte plaats voor de sensor en koolhydraten tellen werd een gewoonte. Onbezorgd is het leven niet meer geworden, uitdagender des te meer.

Loes ging niet bij de pakken neerzitten en vond een manier om te leven met haar diabetes. Ze volbracht haar studie, zette een eigen bedrijf op en trouwde met de liefde van haar leven. Met humor en doorzettingsvermogen, gaat zij de eeuwige strijd met diabetes aan, om de leiding over haar eigen leven te houden.

Over uitdagingen, dromen, angst, frustratie en echte liefde.

"Een geweldig boek, ik heb het in één ruk uitgelezen. Het geeft een goed beeld van het werkelijke leven met diabetes en gaf me meerdere malen kippenvel." - Bas van de Goor, Oud Olympisch volleyballer met diabetes type 1 en oprichter van de Bas van de Goor foundation

"Een open en eerlijk boek over de angsten, kwetsbaarheden maar ook de mooie momenten van het leven met diabetes." - Tooske Ragas, Ambassadrice Stichting DON (Diabetes Onderzoek Nederland)

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Loes Heijmans-Beek
  • UitgeverijVrije Uitgevers, De
  • ImprintBooklight

Reviews

Doe mij maar diabetes (E-book)
Schrijf als eerste een review!