Geen taboe voor Theroux (Paperback)

Louis Theroux
€ 24,99
Laagste prijs op de nieuwste boekenBinnen 14 dagen gratis retournerenOp werkdagen voor 21.00 besteld, volgende werkdag in huis (NL)
Reserveer nu en ontvang vanaf verschijnen op 19-11-2019
Geen taboe voor Theroux
Zijn persoonlijke memoires

In Geen taboe voor Theroux neemt Louis Theroux je op aanstekelijke wijze mee op reis door zijn onverwacht succesvolle carrière, die zich ontwikkelde van zijn schoorvoetende toezegging aan de BBC om een eigen serie te maken tot zijn prijswinnende documentaireseries. Hij beschrijft zijn vele ontmoetingen met de meest extreme subculturen, van racistische milities in de VS, professionele worstelaars, en de gevaarlijkste gangs in Johannesburg tot zeer zware drinkers in Londen. Daarnaast vertelt hij over zijn specials met Britse publieke figuren, onder wie de door hem bewonderde Jimmy Savile. Latere onthullingen over Saviles verleden dwongen Theroux de aard van het kwaad, dat hij jarenlang had proberen te doorgronden, in een nieuw licht te bezien.

Geen taboe voor Theroux is vintage Theroux: vol droge observaties, bijzondere ontmoetingen en zelfspot, maar tegelijkertijd begripvol en eerlijk. Een must voor alle fans van een van ’s werelds bekendste documentairemakers!

Auteur Louis Theroux
Meer informatie
Meer informatie
Auteur Louis Theroux
Pagina's 384
Druk 1
Imprint Ambo|Anthos
Uitvoering Paperback
Publisher name Ambo/Anthos Uitgevers
ISBN 9789026342806
Verschijningsdatum 19 nov. 2019
Dit vinden anderen van het boek
Jouw waardering

Bestellen