Prediker (Paperback)

Lucie van 't Slot-Wierenga , Edward van 't Slot
€ 10,99
Direct leverbaar
Laagste prijs op de nieuwste boekenBinnen 14 dagen gratis retournerenOp werkdagen voor 21.00 besteld, volgende werkdag in huis (NL)
Prediker
rafelranden aan de Bijbel
De Bijbel heeft een duidelijke boodschap over God en mensen. Daar zit de kern van de Bijbel. Maar hij heeft ook rafelranden, en daar vinden we Prediker, de filosoof. Hij stelt vragen die je in de Bijbel verder bijna nergens vindt. Heeft het leven wel echt zin? Is de dood niet veel sterker dan het leven? Zijn gezondheid en genieten niet het allerbelangrijkste? Zit de schepping wel eerlijk in elkaar, en houdt God zich er echt nog wel mee bezig? Voor veel 21e-eeuwse gelovigen zijn dat gedurfde maar ook herkenbare vragen. In dit boek gaan we door middel van acht bijbelstudies met Prediker op zoek naar bijbelse antwoorden. De bijbelstudies gaan over belangrijke hoofdstukken in Prediker.

Edward van 't Slot is protestants predikant in Zwolle en bijzonder hoogleraar aan de Rijksuniversiteit Groningen namens de Confessionele Vereniging. Lucie van 't Slot- Wierenga is classica en docent aan de Evangelische Theologische Academie

De serie 'Luisteroefeningen' bevat bijdragen van theologen uit diverse kerkgenootschappen en is geschikt voor gemeenschappelijke en persoonlijke bijbelstudie.
De redactie wordt gevormd door ds. W.J. Dekker en ds. G. van Meijeren
Auteur Lucie van 't Slot-Wierenga Auteur Edward van 't Slot
Meer informatie
Meer informatie
Auteur Lucie van 't Slot-Wierenga, Edward van 't Slot
Pagina's 88
Druk 1
Imprint KokBoekencentrum Non-Fictie
Uitvoering Paperback
Publisher name VBK Media
ISBN 9789023927730
Verschijningsdatum 5 aug. 2014
Dit vinden anderen van het boek
Jouw waardering
Andere boeken uit deze serie

Bestellen