Land van belofte (Hardcover)

€ 24,99
Direct leverbaar
Laagste prijs op de nieuwste boekenBinnen 14 dagen gratis retournerenOp werkdagen voor 21.00 besteld, volgende werkdag in huis (NL)
Land van belofte

In ‘Land van belofte’ van bestsellerauteur Lynn Austin voelen de zussen Rebecca en Flora Hawes zich bekneld in het Victoriaanse Chicago van 1892. Ze verlangen naar avontuur en verruilen hun vertrouwde thuis voor de Sinaï-woestijn, waar ze op zoek gaan naar een belangrijk bijbels manuscript.

Vergezeld door hun ietwat sombere butler Soren Petersen en Kate Rafferty, een straatmeisje dat dienst doet als kamenierster, gaan de twee vrouwen op zoek naar een belangrijk Bijbelmanuscript. Als hun reis gevaarlijk en onzekerder wordt, halen de vier reizigers herinneringen op aan de gebeurtenissen die hen hebben gemaakt tot wie ze zijn, en de omstandigheden die hen naar deze plaats hebben geleid.

Lynn Austin is een populaire auteur van voornamelijk historische romans. In Nederland zijn al meer dan 400.000 exemplaren van haar boeken verkocht. Eerder schreef ze onder andere ‘Eva’s dochters’, ‘De boomgaard’ en ‘Dochters van de kust’.

<div data-configid="1211235/54862679" style="width:706px; height:561px;" class="issuuembed"></div>

<script type="text/javascript" src="//e.issuu.com/embed.js" async="true"></script>

Meer informatie
Meer informatie
Auteur Lynn Austin
Pagina's 432
Druk 1
Imprint KokBoekencentrum Fictie
Uitvoering Hardcover
Publisher name VBK Media
ISBN 9789029726856
Verschijningsdatum 3 nov. 2017
Dit vinden anderen van het boek
Jouw waardering

Bestellen