Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis
isbn-9789402531084_front_cover
1 / 1

Bouquet Bundel - 3 tycoons, 3 bruiden (3-in-1) (E-book)

Bruid van de sjeik ; Bruid voor de Italiaan ; Bruid voor de Griek

Lynne Graham | Nederlands | 358 pagina's
11,99

Direct beschikbaar

Bestel nu en begin gelijk met lezen (24/7)

Veilig betalen met:

Op haar sterfbed vertelt de moeder van Polly en Ellie Dixon hun het schokkende nieuws dat ze een halfzusje hebben en ze geeft elk van hen een prachtige ring.

De drie zusjes gaan op zoek naar hun ware achtergrond. Tijdens die zoektocht komen ze drie ongelooflijk knappe alfamannen tegen. Deze schatrijke, arrogante tycoons zullen hun leven voorgoed veranderen, want voor ze het weten... zijn ze, gekleed in een prachtige witte jurk, op weg naar het altaar!

(1) BRUID VOOR DE SJEIK - Met deze ring....

Als Polly Dixon in de woestijnstaat Dharia belandt met een prachtige ring - de enige link naar haar mysterieuze verleden - verwacht ze van alles, maar niet dat ze gearresteerd wordt. Haar verbijstering is nog groter als ze vervolgens als gevangene naar de adembenemend knappe en ontzagwekkende heerser van het land wordt gebracht...

...chanteer ik u!

Koning Rashad El-Amin Quaraishi wantrouwt de aantrekkelijke Polly, maar omdat ze die prachtige ring draagt denkt zijn volk dat zij de bruid is op wie hij zo lang heeft gewacht. Hij besluit het volk te geven wat het wil. Polly zal met hem naar het altaar lopen, en hij deinst voor niets terug om haar zover te krijgen!

(2) BRUID VOOR DE ITALIAAN - Met deze ring...

Twee jaar geleden kon Ellie Dixon niet anders dan de avances van Rio Benedetti afwijzen. Wanneer ze in Italië arriveert - met een antieke smaragden ring en het voornemen uit te zoeken wie haar vader is - besluit ze dan ook om ver uit zijn buurt te blijven. Maar zodra ze ontdekt dat ze de dochter is van Rio's pleegvader, weet ze dat ze de knappe tycoon weer zal zien. Zal ze hem een tweede keer kunnen weerstaan?

...eis ik je op!

Rio is woedend als hij hoort dat Ellie in Italië is. Ze is vast uit op het geld van zijn pleegvader! Maar hij voelt ook meteen weer het bekende verlangen naar haar - hij móét haar verleiden, en ze brengen samen een nacht vol hartstocht door. Als later blijkt dat die nacht mogelijk gevolgen heeft, ziet Rio maar één oplossing...

(3) BRUID VOOR DE GRIEK - Met deze ring...

Toen Jax Antonakos Lucy na een korte maar heftige affaire onverwacht verliet, bleef ze achter met een gebroken hart - en een buik die almaar dikker werd. Nu heeft ze samen met haar dochtertje, Bella, een nieuw leven opgebouwd. Op een dag stopt er een limousine voor de deur van het restaurant waar ze werkt. Er stapt een overweldigend knappe man uit, die vervolgens met grote passen het restaurant binnen loopt. Lucy schrikt enorm als ze hem herkent. Het is Jax...

...maak ik je de mijne!

Voor Jax komt een instant-erfgenaam precies op het juiste moment. Hij eist dan ook dat Bella en Lucy, die nog net zo mooi is als op de dag dat hij gedwongen werd haar achter te laten, ogenblikkelijk bij hem komen wonen. Lucy zal weer de zijne worden, en hij weet precies wat de beste manier is om dat voor elkaar te krijgen!

Deze boeken zijn ook los verkrijgbaar.

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Lynne Graham
  • Vertaler(s)Linda Hoppenbrouwer, Nicole Seegers, Marie-Louise van Dongen
  • UitgeverijHarperCollins Holland
  • ImprintHarlequin

Reviews

3 tycoons, 3 bruiden (3-in-1) (E-book)
Schrijf als eerste een review!

Andere delen uit de serie Bouquet

isbn-9789402523935_front_cover
14,99

Direct beschikbaar

Bestel nu en begin gelijk met lezen (24/7)

isbn-9789402535341_front_cover
11,99

Direct beschikbaar

Bestel nu en begin gelijk met lezen (24/7)

isbn-9789402537406_front_cover
6,99

Direct beschikbaar

Bestel nu en begin gelijk met lezen (24/7)

isbn-9789402537413_front_cover
6,99

Direct beschikbaar

Bestel nu en begin gelijk met lezen (24/7)