Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

Intentie - Het intentie-effect (E-book)

The Power of Eight

Lynne McTaggart deelt de resultaten van meer dan tien jaar wetenschappelijk onderzoek op het gebied van gedachtekracht en maakt duidelijk: met onze gedachten kunnen we wonderen verrichten.

Lynne McTaggart | Nederlands
Kies je product:
19,99

Direct beschikbaar

Bestel nu en begin gelijk met lezen (24/7)

Veilig betalen met:

In 'Het Intentie-effect: The Power of Eight' onthult Lynne McTaggart, bekend van 'Het Veld' en 'Het Intentie-experiment', de bijzondere resultaten van meer dan tien jaar wetenschappelijk onderzoek en experimenten met groepen op het gebied van gedachtekracht. Met onze gedachten kunnen we wonderen verrichten: we zijn in staat om ons eigen leven en dat van anderen te helen en de wereld positief te veranderen.

Dat effect van gedachtekracht neemt exponentieel toe als we onze gedachten bundelen in een kleine groep. Vandaar 'The Power of Eight', hoewel een andere groepssamenstelling even krachtig kan werken. Lynne was zelf verrast van het enorme potentieel van het werken in kleine groepen: er bleek niet alleen een effect te zijn voor degene die de intenties ontving, maar de hele groep profiteerde van het spiegeleffect.

In 'Het Intentie-effect: The Power of Eight' geeft Lynne McTaggart wetenschappelijke context aan alle wonderen die ze aanschouwde. Ze dook in de geschiedenis van het fenomeen gedachtekracht en organiseerde een grote onafhankelijke wetenschappelijke studie met 'Power of Eight' groepen om aan te kunnen tonen waarom positieve gedachtekracht bundelen in kleine groepen de snelweg is naar geluk.

Lynne McTaggart geeft je in dit boek niet alleen honderden inspirerende voorbeelden, maar vooral ook alle tools om zelf aan de slag te gaan met de energie die we allemaal in ons hebben. Wat je met je gedachten voor anderen wenst, komt met nog veel meer kracht naar jezelf terug!

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Lynne McTaggart
  • Vertaler(s)Ananto Dirksen
  • UitgeverijVBK|Media
  • ImprintAnkhHermes, Uitgeverij

Reviews

Het intentie-effect (E-book)
Schrijf als eerste een review!

Andere delen uit de serie Intentie

isbn-9789020299496_front_cover
19,99

Direct beschikbaar

Bestel nu en begin gelijk met lezen (24/7)

isbn-9789020209129_front_cover
19,99

Direct beschikbaar

Bestel nu en begin gelijk met lezen (24/7)

isbn-9789020209136_front_cover
19,99

Direct beschikbaar

Bestel nu en begin gelijk met lezen (24/7)