Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis
isbn-9789461930255_front_cover
1 / 1

Zwerfgoud (Paperback)

Zwerfgoud is een spannend jeugdboek (9+) over 2 broertjes, Olav & Otte, die in de metro van Parijs hun ouders kwijtraken. Ze komen in een ondergrondse wereld terecht waar niets is wat het lijkt. Vervolgens mogen ze niet meer weg. Maar waarom?

114 bl

Maarten Rouschop | Nederlands | 109 pagina's
13,81

Op voorraad

Binnen één werkdag in huis

Veilig betalen met:

Olav en Otte gaan met hun ouders naar Parijs. Eindelijk weer eens een rustige vakantie. Tenminste, dat is de bedoeling. Maar in de metro gaat het mis. Ineens staan Olav en Otte alleen op het perron. Piepend rijdt de metro het station uit, hun ouders druk gebarend achter een van de raampjes. Een akelige stilte daalt neer over het lege perron. Helemaal leeg? Nee, in de verte ligt een groezelige zwerver op een bankje. Langzaam komt hij overeind en strompelt op de broertjes af. Wat moeten ze doen? Wegwezen natuurlijk! Olav en Otte vliegen het perron af en komen terecht in een ondergrondse wereld waar niets is wat het lijkt .... en waar ze niet meer mogen vertrekken.

Intussen zetten Max en Pien, de ouders van Olav en Otte, alles op alles om de broertjes terug te vinden. Ze roepen zelfs de hulp in van een dikke agent. Die lijkt echter meer bezig met zijn eigen problemen dan met het vinden van Olav en Otte.

Waarom mogen Olav en Otte niet terug? Wat is de reden dat daar beneden niets is wat het lijkt? En de belangrijkste vraag is vanzelfsprekend; vinden Olav en Otte hun ouders terug? Of is dat misschien toch niet zo vanzelfsprekend?

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Maarten Rouschop
  • UitgeverijMijnbestseller B.V.

Reviews

Zwerfgoud (Paperback)
Schrijf als eerste een review!