Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis
isbn-9789402531367_front_cover
1 / 1

Intiem e-bundel nummers 2273-2275 (4-in-1) (E-book)

Cowboy voor kerst ; Volledig knock-out ; Spel van verlangen ; Onvermijdelijke passie

Maisey Yates, Shannon Stacey, Lori Foster, Catherine Mann | Nederlands | 671 pagina's
15,99

Direct beschikbaar

Bestel nu en begin gelijk met lezen (24/7)

Veilig betalen met:

Kiest u voor gemak én extra voordeel? Met deze bundel heeft u in één keer alle vier Intiemverhalen (nummers 2273 t/m 2275) van de maand in handen. Zo kunt u lekker doorlezen en nog gemakkelijker genieten van uw favoriete reeks!

(1) COWBOY VOOR KERST - (Copper Ridge)

Maddie vindt het tijd om eens uit de band te springen. Speciaal voor de gelegenheid heeft ze een huisje gehuurd en een geschikte kandidaat weten te strikken. Maar dan breekt er een sneeuwstorm uit, komt haar date vast te zitten op de weg en valt de stroom in het huisje uit. Ze besluit hulp te gaan vragen bij de buurman: de ergerlijk sexy rancher Sam McCormack!

(3) VOLLEDIG KNOCK-OUT - (Ultieme helden)

Er zijn weinig mannen die Vanity Baker weten te boeien, maar Stack Hannigan heeft haar volledige aandacht. Het kan echter nog weleens lastig worden om de stoere freefighter aan de haak te slaan, want hij lijdt aan een ernstige vorm van bindingsangst. Dus bedenkt ze een list. Ze verleidt hem tot één spannende nacht samen, in de hoop dat die naar meer zal smaken!

(3) Twee verhalen in één bundel!

SPEL VAN VERLANGEN - (Het Reynaud-imperium)

Footballster Henri Reynaud - uitgeroepen tot Lekkerste Sportman van Amerika - heeft niet te klagen over vrouwelijke aandacht. Behalve dan van zijn eigen vrouw, Fiona. Ze wil zelfs bij hem weg! Henri begrijpt niet wat er aan de hand is. Maar dan ontdekt hij de ware reden achter haar afstandelijke gedrag...

ONVERMIJDELIJKE PASSIE - (Het Reynaud-imperium)

In hun jeugd werd hun prille verliefdheid ruw verstoord door een ruzie tussen hun families. Hun weerzien, jaren later, leidde tot een knallende ruzie - maar ook tot een onverwachte nacht vol passie. En nu staat Tatiana Doucet weer voor Jean-Pierre Reynauds neus. Wat ze hem vertelt, zet zijn leven op zijn kop: hij heeft een zoontje!

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Maisey Yates, Shannon Stacey, Lori Foster, Catherine Mann
  • Vertaler(s)Machteld Leistra, Janke Ouwehand, Marlies van der Wal, Jonna Angenent, Lydia Meeder
  • UitgeverijHarperCollins Holland
  • ImprintHarlequin

Reviews

Intiem e-bundel nummers 2273-2275 (4-in-1) (E-book)
Schrijf als eerste een review!