Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

De rijkdom van rituelen (Paperback)

Een weldadige remedie voor lichaam, geest en ziel

Mara Branscombe beschrijft in 'De rijkdom van rituelen' uitgebreid wat rituelen voor jou kunnen betekenen en biedt een keur aan inspiratie

Mara Branscombe | Nederlands | 304 pagina's
Kies je product:
25,00

Op voorraad

Binnen één werkdag in huis

Veilig betalen met:

In De rijkdom van rituelen biedt Mara Branscombe krachtige soul-care rituelen en ceremonies om je geest, hart en ziel te zuiveren en versterken. Zo kun je je innerlijke kracht activeren.

Wanneer je je verbindt met het paganistische jaarwiel, de vijf elementen en de maancyclus door middel van zielsactiverende rituelen en stap-voor-stap helingsprocessen, ontdek je een pad dat leidt naar een dieper leven vanuit het hart.

Transformerende oefeningen zoals geleide meditaties en visualisaties, ademwerk, het maken van een altaar en de ontdekking van je eigen, persoonlijke bekrachtigende mantra’s ondersteunen jouw helende reis. Oeroude en gloednieuwe spirituele ceremonies helpen je om een liefdevol bestaan te belichamen, te dansen met je schaduwzelf, je te verbinden met rouw, te groeien in intuïtie, je beperkende overtuigingen te ontmantelen, en toxische patronen te helen om je innerlijke kracht en vrede te vinden.

De rijkdom van rituelen (Ritual as Remedy) is een uitnodiging om van gedaante te wisselen, om te helen, te transformeren, en je ware zielsmissie te claimen door middel van krachtige self-care methodes die in jou vrijheid, vreugde, en een wilde, ongetemde zelfliefde ontwaken.

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Mara Branscombe
  • Vertaler(s)Jörgen van Drunen
  • UitgeverijVBK|Media
  • ImprintAnkhHermes, Uitgeverij

Reviews

De rijkdom van rituelen (Paperback)
4.0
van de 5
Op basis van 1 review

Het boek De rijkdom van rituelen is mooi vormgegeven: de kaft heeft een prachtige blauwgroene kleur en in het boek staan subtiele en abstracte tekeningen. De kleur van de kaft doet mij denken aan de k

Celine op 8 dec 2022