Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis
isbn-9789054524069_front_cover
1 / 1

Krankzinnig kantoorkompas (Paperback)

Marcel de Jong, Mark de Koning | Nederlands | 112 pagina's
17,50

Op voorraad

Binnen één werkdag in huis

Veilig betalen met:

Zit u al bovenop de realisatie van die eeuwige stip op de horizon? Waarschijnlijk wel. U bent de hele dag bezig met afvinken, uitrollen en levelen. Zo bent u namelijk volledig in control. Daarbij focust u zich op de manier waarop uw organisatie in de wedstrijd zit. Dat doet u uiteraard altijd agile. Dat betekent niet dat u schiet op de stukken – of de Chief Storyteller, hoe graag u dat ook zou willen. Nee, u kiest tijdens de meetings voor de performancedialoog waarin u al sparrend zoekt naar het DNA van de organisatie – de Why, u weet wel.

Maar u merkt dat u steeds minder in staat bent om de transformatie van het veranderproces te finetunen. En tijdens het zoomen staat u steeds op mute. Uw handjes worden tijdens het teamsen niet gezien. Geef het maar toe: u bent gewoon verdwaald tijdens de customer journey.

Transformeer u opnieuw tot gamechanger! Met dit krankzinnig kantoorkompas kunt u weer de juiste piketpaaltjes slaan. Op iedere pagina krijgt u een krankzinnige kantoortip waarmee u de transformatie van uw organisatie kunt kantelen. Ingewikkeld? Welnee! Zeg halverwege de meeting dat het tijd wordt om de break-outsessie naar voren te halen zodat iedereen geconnect kan worden met de gezamenlijke purpose. Straks bent u weer de scrummaster die verbindend vermogen kan realiseren!

Wilt u uw collega’s in hun kracht zetten? Dan is Krankzinnig kantoorkompas het meest geschikte cadeau!

Dit boek presenteert kantoortaal (inclusief thuiswerken) in woord en beeld (dat met prachtige cartoons). Per item wordt ook nog een ‘krankzinnige kantoortip’ gegeven. Al met al is dit een bijzonder humoristisch cadeauboek.

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Marcel de Jong, Mark de Koning
  • UitgeverijPassage, Uitgeverij
  • ImprintUitgeverij Passage

Reviews

Krankzinnig kantoorkompas (Paperback)
Schrijf als eerste een review!