Het geluk van hooggevoeligheid (Paperback)

Marian van den Beuken
Inkijkexemplaar
€ 15,99
Direct leverbaar
Laagste prijs op de nieuwste boekenBinnen 14 dagen gratis retournerenOp werkdagen voor 21.00 besteld, volgende werkdag in huis (NL)
Het geluk van hooggevoeligheid

Hooggevoeligheid … een opgave? Of juist een gave? Zie de positieve kant van jouw hooggevoeligheid en kom in contact met de helende energie diep van binnen. Je bent gewend die energie vooral te geven aan anderen. Nu is de tijd gekomen om in jezelf te investeren en je eigen kracht te eren. Zo zul je steeds meer sprankelende energie genereren en jezelf optimaal beschermen tegen negatieve prikkels en energieverlies. Vol vreugde neem je dan jouw unieke plaats in de wereld in. Marian van den Beuken schrijft voelbaar, fijnzinnig, onthullend en met gevoel voor humor over de ups en downs op haar ontdekkingstocht naar het geluk van hooggevoeligheid.

Het geluk van hooggevoeligheid: een krachtige motor op de snelweg naar een nieuwe aarde

Reacties Het geluk van hooggevoeligheid

Het ziet er mooi en verzorgd uit en biedt een kaleidoscoop aan inzichten. Zal ook in de behoefte van vele HSP'ers voorzien.
S.P.

Fantastisch geschreven boek dat voor iedereen met ook maar een beetje gevoeligheid, herkenbaar is. Het is alsof het boek voor mij speciaal geschreven is, en dat is voor mij een kado! en dit kado gun ik iedereen.
P.

Ik heb het in een week uitgelezen. Elke avond een hoofdstuk of meerdere en ik voelde me weer zo begrepen, of eigenlijk ik begrijp mezelf nu weer beter en weet ook wat me te doen staat om in mijn kracht te blijven. Lukt regelmatig niet maar steeds meer en ik kan ook steeds milder naar mezelf zijn. Heel fijn! Dus dank daarvoor!
MvdV

Het boek was een en al herkenning, ik weet dat ik er nog niet ben, maar ik zal hopelijk nooit meer zo diep wanhopig zijn. Het boek kwam helemaal op tijd, zoals zoveel dingen in je leven op tijd komen. Dank Dank Dank voor dit waardevolle boek.

Net heb ik het boek Het geluk van Hooggevoeligheid uitgelezen.
Het geeft mij enorm veel kracht om door te gaan op de intuïtieve weg. Heel veel (h)erkenning en mooie woorden. Vooral op één van de laatste bladzijden: "Niet je gevoel is je kompas, maar je helder weten". De tekst ligt inmiddels op mijn nachtkasje om elke avond even te lezen. Ik zal het boek nog vaak ter hand nemen op die momenten dat ik twijfel aan het 'anders' zijn.
R.W.

Het geluk van hooggevoeligheid (Paperback) Auteur Marian van den Beuken
Meer informatie
Meer informatie
Auteur Marian van den Beuken
Pagina's 192
Druk 1
Imprint AnkhHermes, Uitgeverij
Uitvoering Paperback
Publisher name VBK Media
ISBN 9789020204667
Verschijningsdatum 30 nov. 2012
Dit vinden anderen van het boek
Jouw waardering

Bestellen