Witter dan sneeuw (Paperback)

Marianne Grandia
Inkijkexemplaar
€ 12,50
Direct leverbaar
Laagste prijs op de nieuwste boekenBinnen 14 dagen gratis retournerenOp werkdagen voor 21.00 besteld, volgende werkdag in huis (NL)
Witter dan sneeuw

‘Witter dan sneeuw’: de roman waarmee Marianne Grandia heel christelijk Nederland verraste en die harten verandert. 

Na een schokkende ontdekking verbreekt Kathy Smit alle banden met haar vader Steven. Jaren later ontmoet ze hem nog één keer aan zijn ziekbed. Een verzoening blijft echter uit. Haar vader overlijdt en noodgedwongen regelt Kathy zijn begrafenis. Kathy stort zich weer op haar werk, maar kan toch het hoofdstuk Steven nog niet afsluiten. Zo moet zijn appartement worden leeggeruimd en wordt ze ook maar niet met rust gelaten door ene Ellen. Deze vrouw blijkt in korte tijd een bijzondere band met Steven te hebben opgebouwd en geeft niet op voor ze haar namens hem een tas met persoonlijke spullen overhandigd heeft. En dan zijn daar ook nog Martijn en Jeroen, die allebei iets van haar willen wat ze niet kan geven… 

Vandaag de dag krijgt Marianne nog wekelijks, zo niet dagelijks reacties van lezers die haar laten weten hoe diep deze roman hun geraakt heeft, en hoe Kathy’s verhaal hun heeft bemoedigd en zelfs aanzette tot het herstellen van gebrouilleerde relaties.

Witter dan sneeuw (Paperback) Auteur Marianne Grandia
Meer informatie
Meer informatie
Auteur Marianne Grandia
Pagina's 400
Druk 9
Imprint KokBoekencentrum Fictie
Uitvoering Paperback
Publisher name VBK Media
ISBN 9789043531603
Verschijningsdatum 12 mrt. 2019
Dit vinden anderen van het boek
Jouw waardering

Bestellen