Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

Waar zit die G-spot dan? (E-book)

Marianne Ras | Nederlands
4,99

Direct beschikbaar

Bestel nu en begin gelijk met lezen (24/7)

Veilig betalen met:

Zijn mannen gemaakt om vreemd te gaan? Waar zit de G-spot? Waarom hebben veertigplusvrouwen de beste seks? Was is beter: een lange of een korte penis? Is sexting overspel? Botox of laat maar hangen? Bestaat monogamie? Waarom kreunen vrouwen tijdens seks? Kun je sperma lekkerder maken?

Het schijnt dat vrouwen niet voor hun eigen plezier kreunen maar om mannen sneller te laten klaarkomen. En wetenschappers beweren ook dat roken en alcohol de smaak van sperma bitter maken en dat groenten en fruit de grote zoetmakers zijn.

Waar zit die G-spot dan? is een vrolijk boek met inhoud over de meest uiteenlopende vragen die je kunt bedenken. In haar grappige, interessante en opmerkelijke antwoorden, mede gebaseerd op de meest recente wetenschappelijke inzichten, laat de auteur zien dat het goed is om je eigen lichaam en dat van de ander te kennen; weet wat je doet en heb respect voor elkaar.

Waar zit die G-spot dan? is een boek voor een spannend en plezierig liefdesleven en voor iedereen die seksualiteit nog meer wil ontdekken en er van alles over wil weten. Seks is spannend, opwindend en vooral heel leuk!

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Marianne Ras
  • UitgeverijPark Uitgevers
  • ImprintNieuw Amsterdam

Reviews

Waar zit die G-spot dan? (E-book)
Schrijf als eerste een review!