Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis
isbn-9789036826051_front_cover
1 / 1

Basiswerk AG - Specifieke doelgroepen voor assisterenden (Paperback)

Omgaan met diversiteit

Marieke van der Burgt, Wendy Spijkers | Nederlands | 245 pagina's
50,95

Op voorraad

Binnen één werkdag in huis

Veilig betalen met:

Dit boek geeft assistenten in de gezondheidszorg kennis over specifieke doelgroepen zoals ouderen, kinderen, laaggeletterden en mensen met een verstandelijke beperking. Ook geeft het boek concrete handvatten en tips voor het omgaan met deze verschillende doelgroepen. Ten slotte bevat het boek praktijkvoorbeelden en interviews met assistenten. Dat maakt Specifieke doelgroepen voor assisterenden herkenbaar en aansprekend voor studenten, docenten en professionals. 

Goed kunnen omgaan met verschillende doelgroepen en zorg op maat leveren is steeds belangrijker voor apothekers-, dokters- en tandartsassistenten en mondhygiënisten. Mensen uit specifieke doelgroepen wonen langer thuis en maken langer gebruik van reguliere zorg van de eigen huisarts, tandarts en apotheek. In deze herziene en geactualiseerde druk zijn het aantal praktijkvoorbeelden en het aantal toetsvragen (digitaal beschikbaar) flink uitgebreid. Daarnaast zijn leerdoelen en een begrippenlijst toegevoegd. 

Auteur Marieke van der Burgt was jarenlang docent aan het MBO gezondheidszorgonderwijs. Auteur Wendy Spijkers is tandarts en werkzaam met bijzondere patiëntengroepen in Bilthoven en Zwammerdam.

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Marieke van der Burgt, Wendy Spijkers
  • UitgeverijSpringer Media B.V.
  • ImprintBohn Stafleu van Loghum

Reviews

Specifieke doelgroepen voor assisterenden (Paperback)
Schrijf als eerste een review!