De pijnboomeilanden (Hardcover)

Marion Poschmann
€ 19,99
Direct leverbaar
Laagste prijs op de nieuwste boekenBinnen 14 dagen gratis retournerenOp werkdagen voor 21.00 besteld, volgende werkdag in huis (NL)
De pijnboomeilanden

In De pijnboomeilanden, genomineerd voor de Deutscher Buchpreis 2017, combineert Marion Poschmann lichtvoetigheid met filosofische diepgang, het westerse materialisme met het oosterse shintoïsme.

Wanneer universitair docent cultuurgeschiedenis Gilbert Silvester droomt dat zijn vrouw hem bedriegt, besluit hij in een opwelling het eerstvolgende vliegtuig te nemen; om afstand te nemen en zijn huwelijk te overdenken. De vlucht voert Gilbert naar Japan, waar hij het reisverslag van de klassieke dichter Bashō in handen krijgt. Het geeft hem een doel: net zoals de vijftiende-eeuwse rondtrekkende monnik wil hij de maan boven de Pijnboomeilanden zien. Deze pelgrimstocht biedt hem de mogelijkheid om zich te verliezen in de natuur en zijn innerlijke onrust achter zich te laten. Maar nog voor hij begint, ontmoet Gilbert een jonge student, Yosa, die met heel andere reisliteratuur onderweg is: Het complete handboek voor zelfmoord.


De pijnboomeilanden (Hardcover) Auteur Marion Poschmann
Meer informatie
Meer informatie
Auteur Marion Poschmann
Pagina's 176
Druk 1
Imprint Ambo|Anthos
Uitvoering Hardcover
Publisher name Ambo/Anthos Uitgevers
ISBN 9789026343421
Verschijningsdatum 27 sep. 2018
Dit vinden anderen van het boek
Jouw waardering

Bestellen