Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

Lanceren kan je leren (Paperback)

speciaal voor ondernemende internetvrouwen die jeuk krijgen bij de gedachte aan verkopen en toch geld willen verdienen

Marjan Crabtree, Denise Hulst | Nederlands | 160 pagina's
20,50

Op voorraad

Binnen één werkdag in huis

Veilig betalen met:

Ben jij een vrouwelijke ondernemer? Verkoop jij je diensten online en wil je gegarandeerd meer klanten en meer omzet? Ben je wars van gladde verkooppraatjes en krijg je jeuk bij de gedachte aan moeten verkopen?

Dan gaat dit boek je helpen!

Leer hoe je een langdurige relatie met je potentiële klanten opbouwt en hoe je meer omzet genereert door slimmer te communiceren met behulp van een beproefde strategie. Je krijgt inzicht in de prikkels die een rol spelen in het verkoopproces en hoe je die optimaal inzet zodat deze je potentiële kopers helpen om een goede aankoopbeslissing te nemen. Met een uitgekiende en geteste mix van (neuro) marketing, psychologie en een schat aan praktische en toepasbare ondernemersvaardigheden creëer je een enorme voorsprong op de online markt. In Lanceren kan je leren krijg je een ongecensureerde inkijk in de methode die Marjan Crabtree en Denise Hulst zelf al enige jaren met groot succes toepassen.

Leer je producten en diensten lanceren met een bewezen succesvolle methode en realiseer gegarandeerd meer omzet!

Denise & Marjan zijn beide ervaren internet-ondernemers en businesscoaches met een grote expertise op het gebied van internetverkopen en lanceren van producten en diensten.

Denise Hulst schreef verschillende bestsellers en dit is haar 11e boek. www.denisehulst.nl. Dit is het eerste boek van Marjan Crabtree, the ictgirl. www.theictgirl.nl

Per verkocht boek gaat er 1 euro naar het programma van Cordaid dat vrouwen ondersteunt bij het verwerven van economische zelfstandigheid.

Een helder en overzichtelijk boek waarmee jij jouw (online) dromen waar kunt maken!

Marieke Anthonisse - businesscoach

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Marjan Crabtree, Denise Hulst
  • UitgeverijVrije Uitgevers, De
  • Imprintuitgeverij Lente

Reviews

Lanceren kan je leren (Paperback)
Schrijf als eerste een review!