Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

Alles is relatief (Paperback)

Een single moeder, twee pubers en een Franse camping, bonne chance!

Een heerlijk zomerse feelgood over liefde loslaten en hervinden.

Marjolein Vrijenhoek | Nederlands | 304 pagina's
Kies je product:
20,99

Op voorraad

Binnen één werkdag in huis

Veilig betalen met:

Newly divorced Lara boekt een eenoudervakantie in de Dordogne met haar puberdochter en -zoon. Onder de Franse zon ziet ze haar kinderen opbloeien en heeft ze eindelijk tijd te herontdekken wie ze is, na de lange relatie met haar ex Luc.

Ze merkt ook dat ze nog prima in de smaak valt. Niet alleen bij een van de andere single parents, maar ook bij campingbaas Mathieu. Als haar kinderen na twee weken worden opgehaald door hun vader, die met ze naar de Toscaanse villa gaat waar ze al jaren als gezin kwamen, besluit Lara wat langer in de Dordogne te blijven.

Maar dan wordt ze ruw van haar roze wolk getrokken door een alarmerend telefoontje. Niet alleen belandt ze in haar ergste nachtmerrie: Lara komt ook voor een keuze te staan die haar toekomst én die van haar gezin zal bepalen...

‘Humor, oprechte emoties en romantiek: een aanwinst voor de Nederlandse feelgood’ – Marijke Vos

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Marjolein Vrijenhoek
  • UitgeverijVBK|Media
  • ImprintVBK Lab

Reviews

Alles is relatief (Paperback)
4.7
van de 5
Op basis van 3 reviews

Alles is relatief, waarheid als een koe. Het boek leest als een trein. De vaart zit er vanaf bladzijde 1 in. Realistisch verhaal, leuk gecombineerd met beschrijvingen. Verrassend einde.

Marianne op 25 jun 2023

Een heerlijke levendige, realistische, luchtige en prachtige feelgood met een flinke dosis humor. Het is bijzonder hoe Marjolein de thema's loslaten en hervinden in een sterk verhaal heeft gegoten!

Kim Coenen op 17 mei 2023

De schrijfster van het boek heeft de plek goed weten te omschrijven. Ik zag het veldje met tentjes voor me en het kabbelende water van de Dordogne. Ik waande me zo in "la douce France".

Milou op 28 apr 2023