Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis
isbn-9789462345577_front_cover
1 / 1

Uit de lucht geplukt (E-book)

of hoe Ricky de wereld redt

Mark Tijsmans | Nederlands | 256 pagina's
€ 11,99

Helaas, dit boek is uitverkocht

Deze variant van het product is uitverkocht. Kies hierboven, indien van toepassing, een andere variant

(Of Hoe Ricky de wereld redt.)

Ricky Van De Ruigerots is elf, woont op de wereld Europia en zit in de laatste klas van de lagere school. Hij wil later uitvinder of wetenschapper worden, en droomt er stiekem van om als eerste mens naar Titania te kunnen vliegen, een wereld die als een groene bol aan de hemel van Europia staat. Tot dan toe onbereikbaar! Maar de ministriele besluiters, zo heten de mensen die het voor het zeggen hebben op Europia ,vinden dat soort dromen niet zo fijn! Zij zijn er van overtuigd dat Titania onbereikbaar is!

Wanneer hij voor een spreekbeurt een gekke oude professor interviewt, die nog dezelfde dag spoorloos verdwijnt, denkt de geheime politie dat Ricky achter die verdwijning zit. Zijn ouders worden gearresteerd, en hij kan zelf slechts op het nippertje ontsnappen.

Als Ricky de oude professor Eustachius terug vindt, besluiten ze samen een poging te ondernemen om naar Titania te vliegen, om te bewijzen dat de ministriele besluiters het mis hebben!

Maar is dat wel zo verstandig? Wie of wat zullen ze daar aantreffen? En is de professor wel wie hij zegt dat hij is? En wat betekent die kleine stip aan de hemel, die steeds dichterbij lijkt te komen?

Vlieg mee met de heli-schroef-a-flap-trap-tor! Een knotsgek luchtschip waarvan de bemanning de meest waanzinnige avonturen beleeft!

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Mark Tijsmans
  • UitgeverijPelckmans uitgevers
  • ImprintPelckmans

Reviews

Uit de lucht geplukt (E-book)
Schrijf als eerste een review!