Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis
isbn-9789048860821_front_cover
1 / 1

De rampzalige geweldige zomer van Daan S. (Paperback)

'Daan S. is hartverwarmend, een nieuwe held is opgestaan!' Celine.

Marlies Slegers | Nederlands | 160 pagina's
16,99

Op voorraad

Binnen één werkdag in huis

Veilig betalen met:

28 juli, Frankrijk, 9 uur in de ochtend
Roos is weg. Gewoon verdwenen. Mam huilde de hele nacht. Pap heeft de hele nacht met Paul, de campingbeheerder, het terrein afgestruind. Maar ze is er niet, mijn zus. Ze drijft niet ondersteboven in het zwembad, en ook niet in het meertje. Possey, de grote bruine ruin, is ook verdwenen. Dat was het paard waarop Roos al een paar keer gereden heeft. De politie is ingeschakeld. Maar die willen pas iets doen als ze 24 uur weg is. Ze is nu pas een nacht weg. 11 uur. 39600 seconden.

Daan S. gaat bijna naar de brugklas, maar eerst is er nog de zomervakantie: naar een ecologische camping in Frankrijk. Dat wordt vast een rampzalige zomer. Daan had liever naar een populaire camping gewild, met gamehal en disco. En dertien uur naast Roos (beter bekend als Lellebel of Miss Lukt) op weg naar de ecocamping is ook geen pretje. Sinds Roos veertien is geworden, is ze onuitstaanbaar en eist alle aandacht op in het gezin van Daan.
Gelukkig heeft Daan D-man nog. D-Man is een geweldige Superheld, die er precies zo uitziet als Daan S. zelf, alleen dan met spieren, een enorme dosis lef en zonder puistjes. D-Man durft alles wat Daan S. nooit zou durven. D-Man maakt geweldige avonturen mee- in het hoofd van Daan S. De vakantie blijkt eigenlijk best mee te vallen- totdat Roos verdwijnt van de camping. Bestond D-Man maar echt, dan zou hij Roos redden...of zou Daan dat ook kunnen?!

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Marlies Slegers
  • UitgeverijOveramstel Uitgevers
  • ImprintMoon

Reviews

De rampzalige geweldige zomer van Daan S. (Paperback)
Schrijf als eerste een review!