Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

Vinnie & Flos - Wie woont er in je haar? (Hardback)

Prentenboek over een piepklein maar zeer herkenbaar onderwerp: luizen!

Marte Jongbloed | Nederlands | 32 pagina's
16,99

Op voorraad

Binnen één werkdag in huis

Veilig betalen met:

Prentenboek over het grappige duo Vinnie & Flos van auteur Marte Jongbloed en illustrator Natascha Stenvert. Vinnie heeft kriebel op zijn hoofd. Gelukkig helpen mama en zijn vriendje Flos hem van die kriebel af te komen. Vol kleurrijke illustraties en heel veel luizen!

Mama kamt Vinnies haar. Opeens ziet ze iets tussen zijn haren lopen. Is het een olifant? Een kikker? Of misschien een leeuw? Het ene na het andere dier komt voorbij op Vinnies hoofd, maar hij heeft er weinig last van. Dan ziet mama een luis. En nog een, en nog een… en die luizen zijn wél vervelend! Ze kriebelen in Vinnies nek en happen in zijn oor. Gelukkig heeft mama daar iets voor: wegjaagshampoo!

Over Vinnie & Flos bestaan nog veel meer leuke boeken. In Nieuwe vrienden en Op bezoek beleven Vinnie en zijn ondeugende vriendje Flos veel avonturen thuis en op school.

‘Ben je op zoek naar het leukste voorleesboek voor je kleutergroep? Stop maar met zoeken, want je hebt het gevonden! Vinnie & Flos – Op bezoek is echt mijn favoriet.’ Jufanke.nl

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Marte Jongbloed
  • UitgeverijLuitingh-Sijthoff
  • ImprintLuitingh Sijthoff

Reviews

Wie woont er in je haar? (Hardback)
Schrijf als eerste een review!

Andere delen uit de serie Vinnie & Flos