Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

Arduino startersgids (ePub) (E-book)

Massimo Banzi | Nederlands
€ 11,99

Helaas, dit boek is uitverkocht

Deze variant van het product is uitverkocht. Kies hierboven, indien van toepassing, een andere variant

Arduino is een opensource hardware prototyping platform. Het is opensource en maakt gebruik van een microcontroller. Door deze microcontroller zelf te programmeren kun je interactieve objecten creëren en aansturen. Arduino gebruikt de input van bijvoorbeeld schakelaars en sensoren om vervolgens actuatoren zoals licht (LED), geluid, motoren of andere output aan te sturen.

Deze startersgids is geschikt voor iedereen die voor het eerst met Arduino aan de slag wil en biedt tal van ideeën voor projecten. Je maakt kennis met de basis van elektronica en sensoren. Ook lees je hoe je de organisatie van een project aanpakt tot en met de laatste finishing touch. In deze compacte startersgids vind je alles voor je eerste stappen met de Arduino.

Massimo Banzi is mede-oprichter van het Arduino- project en heeft als software-architect gewerkt aan diverse internationale projecten van grote merken. Daarnaast was hij werkzaam als Associate Professor aan het Interaction Design Institute Ivrea.

Om de voorbeelden in dit boek te volgen heb je een Arduino Uno (of ouder model) nodig, een USB A-B kabel en een LED. De gebruiksvriendelijke Arduino-omgeving is gratis te downloaden.

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Massimo Banzi
  • UitgeverijPearson Benelux B.V.

Reviews

Arduino startersgids (ePub) (E-book)
Schrijf als eerste een review!