Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

Zwanenzang (Paperback)

Een Sociaal Familiedrama

Mattheus Geuzinge | Nederlands | 436 pagina's
26,96

Op voorraad

Binnen één werkdag in huis

Veilig betalen met:

Mattheus Geuzinge, opgegroeid in Amsterdam, doch qua uiterlijk, zeer duidelijk van tropische origine, zoon van een blanke Nederlandse moeder en een blanke pleegvader, gaat zich tijdens zijn turbulente jeugdjaren in het grote Amsterdam van de vijftig en zestiger jaren, steeds meer interesseren voor zijn andere, Indonesische, tak van afkomst.

Matthijs Verdonk, is de zoon van Rosa Brugsma in het verhaal, die zich al jarenlang afvraagt hoe het kan, dat híj bruin is, en zijn vader en moeder blank zijn, zoals de gehele familie van beide kanten.

Dit nog steeds grotendeels onopgeloste vraagstuk, heeft op latere leeftijd van de auteur geleid tot een álles overheersende identiteitscrisis, welke zijn gehele leven tot op heden heeft verstoord op het geestelijk vlak, en heeft geleid tot een verstoorde moeder-zoon relatie en geestelijke ontsporingen, welke nu enigszins geluwd zijn, doch die wel tot emigratie naar Thailand hebben geleid..

Hier woont de inmiddels 74 jarige gepensioneerde Mattheus, alleen in een klein appartement in Bangkok, waar hij zijn dagen in vrede doorbrengt met schrijven, zingen, uitgaan, tempelbezoeken, films en muziek kijken, alsmede het huishouden.

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Mattheus Geuzinge
  • UitgeverijMijnbestseller B.V.
  • ImprintMijnbestseller.nl

Reviews

Zwanenzang (Paperback)
Schrijf als eerste een review!