Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

Dossier obesitas (E-book)

Medica Press | Nederlands | 24 pagina's
2,99

Direct beschikbaar

Bestel nu en begin gelijk met lezen (24/7)

Veilig betalen met:

Vetzucht of adipositas is de overmatige vetafzetting in het lichaam, meestal door te veel eten. De rechtstreekse oorzaak van overgewicht is duidelijk; we worden dik als we meer eten dan nodig is om energie die we hebben verbruikt, te vervangen. Wat minder duidelijk is waarom sommige mensen wel dik worden en andere niet.

Onderwerpen die in dit dossier behandeld worden, zijn onder meer:

- eetmechanismen en -stoornissen

- stofwisseling

- pathologische aspecten

- behandeling

Dit dossier is onderdeel van een serie speciaal samengesteld voor de Bibliotheken om te voorzien in compacte, betrouwbare medische informatie.

De samenstellers hiervan zijn medische specialisten die al vele handboeken en encyclopedieën hebben verzorgd voor verschillende uitgevers en organisaties wereldwijd.

In deze serie zijn woordenboeken beschikbaar voor algemene medische termen, medicijnen, medische onderzoeken, seksualiteit, psychologie en een 5-tal reisgidsen in verschillende talen bij (tand)arts, apotheek of ziekenhuis bezoek in het buitenland.

De serie bevat ook diverse medische dossiers die nader ingaan op een onderwerp, zoals een dossier over griep, astma, groei en ontwikkeling e.d. Tevens bevat de serie een aantal geselecteerde e-books over onderwerpen als kinderziektes, natuurgeneeskunde, lifestyle & voeding en medicijnen. In de loop der tijd zullen de dossiers en e-books verder uitgebreid worden, zodat er een complete medische bibliotheek digitaal beschikbaar is.

De serie MediBieb is door de uitgever met de grootste zorg en zo actueel mogelijk samengesteld en heeft een informatief karakter. De uitgever zal derhalve geen enkele aansprakelijkheid aanvaarden indien gebruik of interpretatie van informatie uit deze publicatie daartoe aanleiding mocht geven. Bij gezondheidsklachten adviseren wij niet zelf te gaan dokteren, maar een professionele arts te raadplegen. Ook bij een goede gezondheid is een regelmatige controle aan te bevelen. Lees ook altijd goed de bijsluiter van uw voorgeschreven medicijn.

Voor meer informatie zie www.medica-press.com

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Medica Press
  • UitgeverijXsebra B.V.
  • ImprintMediBieb

Reviews

Dossier obesitas (E-book)
Schrijf als eerste een review!