Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

Van indammen naar laten stromen (E-book)

Concreet werken aan innovatie van publieke organisaties

Menno Spaan | Nederlands | 239 pagina's
12,99

Direct beschikbaar

Bestel nu en begin gelijk met lezen (24/7)

Veilig betalen met:

In ‘Van indammen naar laten stromen’ laat Menno Spaan zien hoe innovatie in publieke organisaties tot stand kan komen. De uitdaging voor de publieke sector is om in een complexe omgeving steeds meer te doen met beperkte middelen. Iedereen kijkt mee. Er mogen geen fouten worden gemaakt en er moet volgens de regels worden gewerkt. Tegelijk wordt van publieke organisaties verwacht dat ze in korte tijd anders gaan werken.

In dit spanningsveld veranderen vraagt van publieke organisaties het omgekeerde van wat in de genen zit: gewoon beginnen en durven experimenteren om daarvan te leren. Het vraagt om ondernemen in een ambtelijke omgeving waarin creativiteit en selectie van ideeën een rol spelen, maar ook om een gezamenlijke en koppige vasthoudendheid om innovaties succesvol door te voeren.

Dit boek biedt een concrete aanpak met praktijkverhalen van publieke organisaties die volledig anders gingen werken. Het geeft aanknopingspunten voor leidinggevenden, innovatiemanagers, medewerkers en andere direct betrokkenen die de veranderingen aangaan en innovatie in publieke organisaties tot stand willen brengen. Met een praktijkgericht innovatiemodel kun je direct aan de slag op de gebieden die voor jouw situatie van belang zijn.

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Menno Spaan
  • UitgeverijAtlas Contact
  • ImprintBusiness Contact

Reviews

Van indammen naar laten stromen (E-book)
Schrijf als eerste een review!