Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

Mama rijdt een Bentley (Paperback)

Voor vrouwen die alles willen en zich nergens door laten tegenhouden

Merel Kooning | Nederlands | 256 pagina's
17,50

Op voorraad

Binnen één werkdag in huis

Veilig betalen met:

Mama rijdt een Bentley is hét boek voor de vrouw die alles uit het leven wil halen zonder concessies te doen aan haarzelf, haar carrière of haar gezin. En laat je niks wijsmaken, het kán echt: een topcarrière opbouwen én een betrokken moeder én een spannende partner zijn!

Te veel vrouwen geloven dat de keuze tussen carrière en gezin onvermijdelijk is. Te veel vrouwen leven in de illusie dat dat droomhuis, die snelle auto en die walk-in closet met designerkleding niet voor hen zijn weggelegd. Ben jij ook zo'n vrouw die zichzelf wegcijfert? Denk jij ook dat die topcarrière en die leuke man alleen voor andere vrouwen bereikbaar zijn? Vrouwen die mooier, slimmer en dunner zijn dan jij bent?

Dat is dus niet zo! Merel Kooning laat in Mama rijdt een Bentley zien dat door zelf de touwtjes in handen te nemen jij op elk gebied de doelen kunt bereiken die jij jezelf stelt. Na het lezen van dit boek houd jij net als Merel op met 'ja maren' en druk je de gaspedaal van jouw leven nog wat steviger erin. Kom op, gas erop!

Merel Kooning (1979) is tandarts, ondernemer, kunstenaar, heeft in 2018 succesvol haar eigen kledinglijn opgezet, is de moeder van Loet (2012), Hein (2014) en Ben (2017) en de grote liefde van haar man Daan.

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Merel Kooning
  • UitgeverijVrije Uitgevers, De
  • ImprintS2 Uitgevers

Reviews

Mama rijdt een Bentley (Paperback)
Schrijf als eerste een review!