Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis
isbn-9789493059672_front_cover
1 / 2

Vers gevangen (Paperback)

Merel Morre | Nederlands | 90 pagina's
15,95

Op voorraad

Binnen één werkdag in huis

Veilig betalen met:

Dat zinnetje van zomaar een voorbijganger, het achtergebleven kledingstuk in de berm, de wankele beweging van een man op skeelers. Flarden van het leven van elke dag, flarden die tot de verbeelding spreken en die onherroepelijk onderdeel zijn van een verhaal.

Met haar ogen en oren open dicht Merel Morre de flarden weer heel in 'Vers gevangen'. Een bundel gedichten die het kleine, alledaagse verbeelden en vertellen. Herkenning en vervreemding wisselen elkaar af – alsof je door een stad vol tafereeltjes loopt die stuk voor stuk een beroep doen op je verbeelding. Steeds vormt zich een nieuw beeld, een nieuw, klein verhaal. En soms ontdek je daarin iets groters.

Merel Morre (1977) schrijft toegankelijk en talig. Met ogenschijnlijke eenvoud en kleine kantelingen schetst ze scherp en verrassend haar kijk op de wereld.

Eerder verschenen bij Uitgeverij Palmslag vier succesvolle dichtbundels van Merel Morre: 'Met mijn ogen dicht ik alles heel' (2013), 'Een bundel geluk' (2015), 'Dons op mijn tanden' (2015) en 'Het bekende weg' (2018).

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Merel Morre
  • UitgeverijPalmslag VOF
  • ImprintPalmslag

Reviews

Vers gevangen (Paperback)
Schrijf als eerste een review!