Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis
isbn-9789462549807_front_cover
1 / 1

Maak van de telefoon je vriend (Paperback)

succesvol acquireren voor verkopers en ondernemers

Telefonische acquisitie is een bijzonder effectieve en efficiënte manier om nieuwe business te genereren. Ervaren verkooptrainer Michel Hoetmer maakt in dit no-nonsense boek duidelijk wat werkt en wat niet, en waarom.

Michel Hoetmer | Nederlands | 163 pagina's
23,60

Op voorraad

Binnen één werkdag in huis

Veilig betalen met:

Acquisitie is niet ieders hobby. En koude acquisitie al helemaal niet. Menig verkoper, ondernemer of zzp er kan zich er pas toe zetten als er echt geen alternatief is. Sommigen beweren zelfs dat `koud bellen een achterhaalde methode is in deze tijd van netwerkborrels en sociale media.

Niets is echter minder waar. Terwijl jij je een slag in de rondte netwerkt, zijn je concurrenten bezig waardevolle verkoopgesprekken af te ronden. Telefonische acquisitie is een bijzonder effectieve en efficiënte manier om nieuwe business te genereren. Je kunt het zelfs (schrik niet) leuk gaan vinden! Het is dan wel cruciaal dat je je goed voorbereidt en een aantal basale regels volgt. Veel ingesleten gewoonten werken averechts, terwijl sommige minder bekende technieken juist veel effect kunnen sorteren.

Ervaren verkooptrainer Michel Hoetmer maakt in dit no-nonsense boek duidelijk wat werkt en wat niet, en waarom. Stap voor stap leidt hij je door het acquisitieproces, waarbij onderweg ruimte is voor veel voorbeelden, oefeningen, tips & trucs en do s & don ts. Als je de lessen uit dit boek serieus neemt, zul je merken dat koude acquisitie je veel meer oplevert dan je nu denkt. Aan de slag!

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Michel Hoetmer
  • UitgeverijMijnbestseller B.V.
  • ImprintMijnmanagementboek.nl

Reviews

Maak van de telefoon je vriend (Paperback)
Schrijf als eerste een review!