Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis
isbn-9789082567878_front_cover
1 / 2

Durf en Daadkracht (Paperback)

Ondernemen met adviesvermogen

Het boek voor ondernemende financieel adviseurs. Durf en daadkracht zijn nodig om je optimale adviesvermogen te gebruiken.

Michiel van Vugt, Egbert Berkhoff, Lex van Horssen | Nederlands | 200 pagina's
24,95

Op voorraad

Binnen één werkdag in huis

Veilig betalen met:

Nederlanders moeten meer en meer voor zichzelf zorgen door een terugtrekkende overheid en een wankelend pensioenstelsel. Voor de meeste mensen is dat best complex en het gebrek aan inzicht en overzicht maakt ze onrustig.

Het logische effect: een groeiende behoefte aan breed financieel advies dat veel verder gaat dan af en toe een financieel product verkopen. Adviseurs maken samen met hun klanten een financieel plan om levensdoelen te bepalen en te halen. Voor nu en voor later. Bij NNEK geloven we al decennialang dat financiële

planning de toekomst is. En die toekomst is al begonnen.

Dit is een praktisch boek voor adviseurs die meer met financiële planning willen doen, er beter in willen worden en er zelfs hun bedrijf van willen maken.

Concrete voorbeelden maken direct duidelijk welke vaardigheden nodig zijn om succesvol te worden in dit vak. Verschillende oefeningen helpen je om na te denken over je eigen ontwikkeling als ondernemer. Laat je daarbij vooral inspireren door de praktijkverhalen van ervaren adviseurs die ieder op hun eigen manier van financiële planning een goed lopend bedrijf hebben gemaakt.

Na het lezen van dit boek weet je precies wat jij als financieel adviseur kan doen

om ook succesvol te ondernemen.

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Michiel van Vugt, Egbert Berkhoff, Lex van Horssen
  • UitgeverijMichiel van Vugt
  • ImprintMichiel van Vugt

Reviews

Durf en Daadkracht (Paperback)
Schrijf als eerste een review!