Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis
isbn-9789462200173_front_cover
1 / 1

Het gezeur de baas (E-book)

maak van zeurende werknemers hard(/t)werkende medewerkers

Miranda Keijser-van Gils | Nederlands | 163 pagina's
Kies je product:
26,50

Direct beschikbaar

Bestel nu en begin gelijk met lezen (24/7)

Veilig betalen met:

Wat een wereldbaan: manager zijn. Een heuse leider! Alleen jammer dat er in jouw team nou nèt een aantal van die zeurderige types zitten.

Die altijd de organisatie, het systeem of de klant de schuld geven van alles wat er mis gaat. En dat kost bakken energie. En dus ben je net zoals veel van je collegas eigenlijk best toe aan een nieuw team, een nieuwe afdeling of een nieuw bedrijf. Want je hebt al zoveel geprobeerd om de spirit er weer in te krijgen, de sleur en het gezanik te doorbreken. Maar zonder resultaat.

Beste manager, er is goed nieuws en slecht nieuws. Het slechte nieuws is, dat waar je ook naartoe vertrekt, ze zullen er altijd zijn: de zuigers, de zeikerds, de `zwijnen. En het lastige is, ze hebben vaak nog gelijk ook. De systemen werken niet, de beleidsmakers hebben te veel afstand van de werkvloer en klanten zijn nu eenmaal lastig. En daar sta je dan met je `paarlen en goede bedoelingen. Het goede nieuws is dat er wel iets aan te doen valt. Je het gezeur de baas kunt worden. Dat je een keuze hebt tussen leiden of lijden. Net zoals je medewerkers trouwens...

Drs. Miranda F. Keijser-van Gils is organisatiesociologe, coach en veranderaar. Tevens is zij veranderkundig leider van Theatergroep Plezant. Haar tomeloze energie, intuïtieve kwaliteiten en onconventionele kijk op het ontwikkelen van concepten en mensen staan garant voor een sprankelende begeleiding en innovatief resultaat.

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Miranda Keijser-van Gils
  • UitgeverijKoninklijke Boom Uitgevers
  • ImprintAcademic service

Reviews

Het gezeur de baas (E-book)
Schrijf als eerste een review!