Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis
isbn-9789491048012_front_cover
1 / 2

Maartje en Menno (Paperback)

Avonturen in Mystica

Maartje en Menno gaan op zoek naar Maartjes vader en komen terecht in Mystica, het land van de elfen. Samen met de elfenkinderen Elvira en Davino raken ze verstrikt in de strijd tegen de machtige tovenaar Sinistro.

M.Y. Gombault | Nederlands | 240 pagina's
Kies je product:
9,95

Op voorraad

Binnen één werkdag in huis

Veilig betalen met:

Maartje maakt zich zorgen. Haar vader is op reis en er is iets mis, ze weet het zeker! Samen met Menno gaat ze hem zoeken. Maar dan gaat alles anders dan verwacht. Ze komen terecht in Mystica, het land van de elfen. Samen met de elfenkinderen Elvira en Davino raken ze verstrikt in de strijd tegen de machtige tovenaar Sinistro. De zoektocht naar Maartjes vader en naar Tjanda, het huisdier van Davino en Elvira wordt een reis vol avonturen en gevaren.

Is hun nieuwe vriendschap sterk genoeg om Sinistro te verslaan? Wat is de rol van de aardmannetjes in deze strijd en zijn die wel te vertrouwen? Wat is een Zwerulaar en hoe hard moet je kunnen rennen om aan hem te kunnen ontsnappen? En, heel belangrijk, komen ze op tijd bij de tovenaarsrots om Tjanda te bevrijden en het elfenrijk te redden? Je leest het in dit spannende avontuur van Maartje en Menno.

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)M.Y. Gombault
  • UitgeverijABC Uitgeverij

Reviews

Maartje en Menno (Paperback)
Schrijf als eerste een review!