Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis
isbn-9789059115446_front_cover
1 / 2

Afgestaan (Paperback)

begrip voor het geadopteerde kind

N. Verrier | Nederlands | 270 pagina's
Kies je product:
€ 21,95

Helaas, dit boek is uitverkocht

Deze variant van het product is uitverkocht. Kies hierboven, indien van toepassing, een andere variant

Adoptiemoeder en psychotherapeute Nancy Verrier geeft in dit boek een onthullende kijk op adoptie. Ze doet dit vanuit haar persoonlijke ervaringen met een groot aantal geadopteerden, adoptieouders en afstandsouders. Op indringende en overtuigende wijze beschrijft ze de voor het kind intense, emotionele pijn die het verlies van de biologische moeder met zich meebrengt. Ook beschrijft ze de gevolgen voor het adoptiekind en de ouders in de verschillende levensfasen.

Dit boek is een theoretische en praktische gids voor het adoptieouderschap en voor de geadopteerde. Verrier maakt duidelijk hoe boeiend, maar ook hoe ingewikkeld de paden in dit levensgebied voor alle betrokkenen zijn. Verrier schuwt bovendien de gevoelige thema's niet. Daarbij kan gedacht worden aan incest en de seksuele aantrekkingskracht die bij ontmoetingen tussen geadopteerde en zijn of haar biologische familie op de loer kunnen liggen.

Nederlandse en buitenlandse geadopteerden, hun adoptie- en afstandsouders, hulpverleners en alle geïnteresseerden in adoptie zullen veel aan dit boek hebben.

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)N. Verrier
  • Vertaler(s)T. Renders-ter Berg
  • UitgeverijAspekt B.V., Uitgeverij

Reviews

Afgestaan (Paperback)
Schrijf als eerste een review!