Dinsdag is voorbij (Dwarsligger)

dwarsligger® nr. 252

Met Dinsdag is voorbij wordt de Frieda Klein serie van Nicci French van Nicci French vervolgd die begon met Blauwe maandag. Het is een prachtig strak gecomponeerde thriller met veel psychologische diepgang, waarin meer onthuld wordt van het raadselachtige innerlijk leven van Frieda Klein.

€ 13,99
Direct leverbaar
Laagste prijs op de nieuwste boekenBinnen 14 dagen gratis retournerenOp werkdagen voor 21.00 besteld, volgende werkdag in huis (NL)
Dinsdag is voorbij

Dinsdag is voorbij van Nicci French is het tweede deel in een serie over psychoanalytica Frieda Klein. Net als in Blauwe maandag wordt Frieda tegen wil en dank meegesleurd in de afschuwelijke wereld van misdaad en moord. In een vervallen huis in het oosten van Londen wordt het opgezwollen, door vliegen bedekte lijk van een man aangetroffen, rechtop in een leunstoel. Het huis is van Michelle Doyce, een kwetsbare vrouw met ernstige psychische problemen. Onderzoek toont aan dat de man pas na zijn dood naar het huis is overgebracht. De enige informant is Michelle, maar haar uitspraken stellen de recherche voor raadsels. Inspecteur Karlsson roept Frieda Klein te hulp, en weer raakt zij verstrikt in de duistere kanten van het leven. Met Dinsdag is voorbij wordt de reeks vervolgd die begon met Blauwe maandag. Het is een prachtig strak gecomponeerde thriller met grote psychologische diepgang, waarin meer onthuld wordt van het raadselachtige innerlijk leven Frieda Klein.

Over Nicci French

Achter de naam Nicci French gaat het Britse echtpaar Nicci Gerrard en Sean French schuil. Dit wereldberoemde duo schreef in totaal vijftien thrillers en twee korte verhalen. Zowel Bezeten van mij als Onderhuids werden genomineerd voor de Trouw Publieksprijs. Naast Blauwe maandag en Dinsdag is voorbij is Wachten op woensdag ook in dwarsligger® verkrijgbaar.

Meer informatie
Meer informatie
Auteur Nicci French
Pagina's 763
Druk 8
Imprint Dwarsligger
Uitvoering Dwarsligger
Publisher name Ambo/Anthos Uitgevers
ISBN 9789049802738
Verschijningsdatum 8 jun. 2017
Dit vinden anderen van het boek
Jouw waardering
Andere boeken uit deze serie

Bestellen