Wachten op woensdag (Dwarsligger)

dwarsligger® nr. 231

Razend spannende en goed geconstrueerde thriller.

€ 13,99
Direct leverbaar
Laagste prijs op de nieuwste boekenBinnen 14 dagen gratis retournerenOp werkdagen voor 21.00 besteld, volgende werkdag in huis (NL)
Wachten op woensdag

Een klein meisje vindt het lichaam van haar moeder, die met bruut geweld om het leven is gebracht. Een gepensioneerde journalist reist door Engeland om ouders van vermiste meisjes te interviewen. En Frieda Klein wordt met tegenzin in deze twee zaken gezogen, terwijl ze herstellende is van de wrede aanslag die ze ternauwernood overleefde.

Wachten op woensdag is een verhaal van verborgen levens, verdwenen meisjes en van de obsessies van diegene die verder kijkt dan de façade van het dagelijkse leven, met alle gevolgen van dien. 

Wachten op woensdag is, na Blauwe maandag en Dinsdag is voorbij, de derde thriller met Frieda Klein in de hoofdrol. Dinsdag is voorbij verschijnt in september op dwarsliggerformaat.

Over Nicci French

Achter de naam Nicci French gaat het Britse echtpaar Nicci Gerard en Sean French schuil. Met hun boeken beheersen zij al jaren de bestsellerlijsten. Wachten op woensdag is het derde deel van de achtdelige thrillerreeks met Frieda Klein in de hoofdrol.

Meer informatie
Meer informatie
Auteur Nicci French
Pagina's 851
Druk 3
Imprint Dwarsligger
Uitvoering Dwarsligger
Publisher name Ambo/Anthos Uitgevers
ISBN 9789049802745
Verschijningsdatum 8 dec. 2016
Dit vinden anderen van het boek
Jouw waardering
Andere boeken uit deze serie

Bestellen