Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

Onze kinderen en alcohol (E-book)

Nico van der Lely, Mirelle de Visser, Joke Ligterink | Nederlands | 256 pagina's
13,99

Direct beschikbaar

Bestel nu en begin gelijk met lezen (24/7)

Veilig betalen met:

De Nederlandse pubers behoren tot de grootste drinkers van Europa. Wat kinderarts Nico van der Lely en kinderpsycholoog Mireille de Visser vrijwel dagelijks op hun alcoholpoli aan gevolgen van (overmatig) alcoholgebruik tegenkomen, wordt bevestigd door de cijfers die zij landelijk verzamelen: het aantal zeer ernstige gevallen stijgt enorm, de jonge drinkers komen uit alle lagen van de bevolking, er zijn inmiddels evenveel meisjes als jongens die te veel drinken en ze wonen net zo vaak in een stad als in een dorp.

In Onze kinderen en alcohol vertellen de auteurs onomwonden en in heldere taal wat er kan gebeurenmet het zich ontwikkelende brein van een puber die alcohol drinkt en wat in het algemeen de lichamelijke en geestelijke gevolgen zijn van drinken op jonge leeftijd.

In interviews belichten pubers, ouders, wijkagenten, horecauitbaters en politici de verschillende facetten van dit grote maatschappelijke vraagstuk. Allerhande praktische adviezen voor ouders en professionals maken dit urgente boek compleet.

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Nico van der Lely, Mirelle de Visser, Joke Ligterink
  • UitgeverijPark Uitgevers
  • ImprintNieuw Amsterdam

Reviews

Onze kinderen en alcohol (E-book)
Schrijf als eerste een review!