Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

Ferry Lane 1 - Welkom in Ferry Lane (E-book)

Neem de feelgoodferry naar Engeland in 'Welkom in Ferry Lane', het eerste deel van de Ferry Lane-feelgoodserie van bestsellerauteur Nicola May.

Nicola May | Nederlands | 336 pagina's
Kies je product:
9,99

Direct beschikbaar

Bestel nu en begin gelijk met lezen (24/7)

Veilig betalen met:

Het dorpje Hartmouth in Cornwall is het decor van 'Welkom in Ferry Lane' het eerste deel van de Ferry Lane-feelgoodserie van Nicola May, de Britse hitauteur van de Cockleberry Bay-serie. De 33-jarige Kara droomt van een opleiding tot bloemist. Ze kan haar alleenstaande vader echter niet in de steek laten en dus kiest ze voor the next best thing: bloemen verkopen op de markt. Als er meerdere dingen gebeuren die Kara’s leven op z’n kop zetten, ontdekt ze dat je er niet voor anderen kunt zijn als je er niet in de eerste plaats voor jezelf bent. Met 'Welkom in Ferry Lane' heeft bestsellerauteur Nicola May een ijzersterk begin van haar nieuwe hitserie geschreven. Lees ook 'De sterrenhemel boven Ferry Lane', het tweede deel van de Ferry Lane-serie.

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Nicola May
  • Vertaler(s)Patricia Pos
  • UitgeverijVBK|Media
  • ImprintZ&K

Reviews

Welkom in Ferry Lane (E-book)
4.0
van de 5
Op basis van 2 reviews

Een leuk, vermakelijk en mooi eerste deel. Het verhaal komt wat traag op gang, omdat eerst de personages en het dorp worden beschreven, daarna volgt een erg leuk verhaal, met leuke wendingen en humor.

Kim Coenen op 23 dec 2023

Dit boek is een leuke, zomerse feelgood! Het speelt zich af in een gezellig dorp aan de kust en gaat over Kara die gedurende het verhaal veel zelfontwikkeling meemaakt. Zeker een aanrader!

Silke op 19 dec 2022

Andere delen uit de serie Ferry Lane

isbn-9789020555592_front_cover
9,99

Direct beschikbaar

Bestel nu en begin gelijk met lezen (24/7)

isbn-9789020545883_front_cover
9,99

Direct beschikbaar

Bestel nu en begin gelijk met lezen (24/7)