Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis
isbn-9789464629002_front_cover
1 / 2

De ontdekking van mijn andere geschiedenis (Paperback)

Kind uit een verzwegen generatie

Nicole Koman | Nederlands | 239 pagina's
Kies je product:
19,95

Op voorraad

Binnen één werkdag in huis

Veilig betalen met:

Niet meer zwijgen. Je muur afbreken en je geschiedenis onder ogen zien. Een intensieve, verwarrende en emotionele zoektocht. Een zoektocht naar oorspronkelijke familie, naar de invloed van adoptie op je leven en op het leven van je kinderen.

Geen eenzijdig verhaal, maar een verhaal geschreven uit verschillende perspectieven. Het perspectief van geadopteerde door de jaren heen, van adoptieouders, van de biologische moeder en van de maatschappelijk werksters. Gebruik makend van de soms onthutsende verslagen teruggevonden in dossiers.

“Voor adoptieouders en geadopteerden is het een waardevol en gemakkelijk leesbaar boek, dat je in een ruk uit wilt lezen.”

Prof. Dr. René A.C. Hoksbergen

Adoptiespecialist

Nicole Koman, Geboren in Amsterdam in 1963, zeven jaar nadat adoptie per wet in Nederland geregeld werd. Werd geadopteerd na ruim een half jaar in een kindertehuis.

Zij studeerde Ontwikkelingspsychologie en koos vervolgens voor het werken met gezinnen. Eerst in de klinische psychiatrische gezinsbehandeling en momenteel werkzaam als IMH-generalist. Doel in haar werk is samen met ouders op zoek gaan en hen helpen de relatie tussen ouder en kind te leren begrijpen.

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Nicole Koman
  • UitgeverijAspekt B.V., Uitgeverij
  • ImprintAspekt B.V., Uitgeverij

Reviews

De ontdekking van mijn andere geschiedenis (Paperback)
Schrijf als eerste een review!