Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis
isbn-9789463385534_front_cover
1 / 2

Argusogen (Paperback)

Niels Lievens | Nederlands | 172 pagina's
18,95

Op voorraad

Binnen één werkdag in huis

Veilig betalen met:

Pjotr was een man, een échte, want valse had je ook. Pjotr Koot werd het grootste deel van zijn leven opgevoed door zijn moeder, met wie hij een vreemde, platonische relatie heeft. Hun wegen scheiden, maar Pjotr, als self- made filosoof, neemt de levenslessen van zijn moeder mee. Hij zoekt naar zijn plek in de wereld, maar ook naar de vrijheid die hij door zijn opvoeding voorleeft. De drang naar een vrouw en vooral een moederfiguur houdt Pjotr in de greep, wat geen evidentie blijkt te zijn. Maar wat is nu het doel in zijn leven? Kan vrijheid hem redden? Kan hij vrijheid redden? In zijn taxi, zijn mobiele spreekruimte, gaat hij op zoek naar antwoorden.

Argusogen is een psycho-filosofische roman die zich afspeelt in het tijdperk van de vrijheid. Een worstelend thema dat blijkbaar niet altijd evident is om te definiëren.

Niels Lievens (1989, Brugge) is leerkracht geschiedenis en moraal. Argusogen omschrijft hij zelf als een psycho-filosofische roman. Een label dat hij zelf graag associeert met zijn schrijfstijl.

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Niels Lievens
  • UitgeverijAspekt B.V., Uitgeverij

Reviews

Argusogen (Paperback)
Schrijf als eerste een review!