Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis
isbn-9789402752359_front_cover
1 / 1

Het vorstendom Cordina (4-in-1) (E-book)

Gabriella ; Alexander ; Bennett ; Camilla

Nora Roberts | Nederlands | 661 pagina's
11,99

Direct beschikbaar

Bestel nu en begin gelijk met lezen (24/7)

Veilig betalen met:

Volg de veelbewogen levens van de vier telgen van de koninklijke familie van dit vorstendom aan de Middellandse Zee; de veelzijdige wereld van de prinsen Alexander en Bennett en de prinsessen Gabriella en Camilla - een wereld waarin schoonheid en luxe hand in hand gaan met gevaar en intrige.

GABRIELLA

Prinses Gabriella is ternauwernood aan haar ontvoerders ontsnapt, maar de gevolgen van haar avontuur zijn verschrikkelijk: ze lijdt aan geheugenverlies. Met de hulp van haar bodyguard, Reeve MacGee, herstelt ze langzaam. En dan weet ze opeens weer dat ze dol is op stoere mannen die haar beschermen!

ALEXANDER

Ooit was prins Alexander voor Eve haar sprookjesprins. Maar dat dat nergens toe zou leiden, was al snel duidelijk: hij was weliswaar hoffelijk, maar daar bleef het ook bij. Nu keert ze met haar theatergezelschap terug naar Cordina... op Alexanders verzoek!

BENNETT

Prins Bennett houdt al jaren zonder enige moeite zijn imago in stand - hij wordt gezien als de playboyprins. Dat bevalt hem prima, want hij heeft geen enkele behoefte om zich te binden. Wat hij dan weer wel leuk vindt: erachter zien te komen wat de mysterieuze Hannah Rothchild voor hem verborgen probeert te houden...

CAMILLA

Prinses Camilla doet er alles aan om aan de paparazzi te ontkomen, en deze keer lukt dat eigenlijk te goed: ze strandt moederziel alleen tijdens een hoosbui in the middle of nowhere. Ze wordt gered, maar of haar 'ridder' nou zo blij is dat hij met haar zit opgescheept...

Deze verhalen zijn ook los verkrijgbaar.

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Nora Roberts
  • Vertaler(s)Trudy Groeneveldt, Els Papelard
  • UitgeverijHarperCollins Holland
  • ImprintHarperCollins

Reviews

Het vorstendom Cordina (4-in-1) (E-book)
Schrijf als eerste een review!