Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis
isbn-9789402754698_front_cover
1 / 1

Verhalen van de nacht (5-in-1) (E-book)

Nora Roberts | Nederlands | 785 pagina's
13,99

Direct beschikbaar

Bestel nu en begin gelijk met lezen (24/7)

Veilig betalen met:

Er is weinig wat zo tot de verbeelding spreekt als de nacht, die fluwelen mantel waaronder zich alles kan afspelen wat de fantasie maar weet op te roepen...

(1) ALS DE NACHT VALT

Cilla O'Roarke presenteert met veel plezier haar eigen latenightshow op de radio, tot ze tijdens het programma telefonisch wordt bedreigd. Dat gaat zelfs zo ver, dat haar baas de politie inschakelt. Maar van Boyd Fletcher, de man die haar komt beschermen, krijgt ze het eigenlijk alleen maar benauwder - al is het om een heel andere reden!

(2) SCHIM IN HET DONKER

Wanneer Deborah O'Roarke na een lange werkdag naar haar auto loopt, wordt ze plotseling vastgegrepen door een man die duidelijk onder invloed is. Het volgende moment duikt er een onverwachte redder op, geheel in het zwart en met een masker voor zijn ogen. Wie is deze mysterieuze onbekende?

(3) NACHTSCHADUW

Althea Grayson was al niet dol op de donkere uren - die voor een rechercheur vaak gevaar betekenen - maar nu ze die met haar nieuwe partner moet doorbrengen, vindt ze de nacht helemáál riskant. Want Colt Nightshade is een rebel en houdt zich aan geen enkele regel. Het liefst zou ze zich niets van hem aantrekken, maar hoe negeer je een man die als een schaduw aan je zijde blijft?

(4) DUISTER VUUR

Voor Natalie Fletcher wordt de nacht verlicht door vlammen, die een einde maken aan haar nieuwe bedrijf en zo aan haar droom. Niet van plan zich uit het veld te laten slaan, zoekt ze de hulp van Ryan Piasecki om de brandstichter te vinden. Deze detective mag de naam hebben onbehouwen en arrogant te zijn, hij weet alles van álle soorten vuur...

(5) NACHTBRAKER

Het is haar allereerste grote opdracht als rechercheur: undercover gaan als serveerster in de nachtclub van Jonah Blackhawk. Het laatste wat Allison Fletcher dan ook wil, is die opdracht in gevaar brengen door zich te laten afleiden door de aantrekkelijke Jonah. Bovendien, hoe weet ze of ze hem kan vertrouwen?

Deze boeken zijn ook los verkrijgbaar.

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Nora Roberts
  • Vertaler(s)Henk Stam, Ineke van Bronswijk, Els Papelard
  • UitgeverijHarperCollins Holland
  • ImprintHarperCollins

Reviews

Verhalen van de nacht (5-in-1) (E-book)
Schrijf als eerste een review!